header
spacer
Glavni Izbornik
Poetna
O jagodi
Uzgoj
Bolesti i tetnici
Ekonomski znaaj
Propisi
Istraivanja
Projekti
Proizvoai
Dogaaji
Upotreba
Zdravlje
Ostalo
Forum
Kontakt
Vremenska prognoza
Web Linkovi
Datoteke
Pretraivanje
Vijesti
Login Obrazac
Korisniko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
Zabava
Vicevi
Filatelija
Filatelija
Canada_jagoda.jpg
Vicevi
Ljubav

Izjavljuje jagoda ljubav tratinici:

'Ja te volim!'
'I ja tebe!' odgovori tratinica.

'A da li me stvarno voli?'

'Stvarno te volim!' ree tratinica.
'Pa da zovemo pelu?' predloi jagoda.

'Ne mogu, imam fotosintezu.'


Poetna arrow Istraivanja arrow U Hrvatskoj arrow to je to blog?

to je to blog? PDF Ispiši E-mail
Autor: Boris Duralija   
Subota, 12. Oujak 2005. u 20:27

Ako pogledamo u bilo koji rijenik stariji od pet godina, teko emo naii na rijei blog i blogger. Danas su to jedne od najee upotrebljavanih rijei u internet zajednici, koja svakim danom broji sve vie lanova. Moe se netko upitati, kakve to ima veze s jagodama. Ima, ima i to kakve, jer veina najitanijih stranica na kojima se spominju jagode dolaze upravo od blogger-a:-)

Blog (web zabiljeka) je nastao kao skraeni oblik web log-a koji ustvari predstavlja web stranicu najee pojedinca ili manje grupe ljudi koja slui kao njihovo javno dostupno glasilo. Najee je posveen nekakvoj temi koja je interesantna irem krugu itatelja, a karakteristino za dobar blog je njegovo svakodnevno nadopunjavanje. Pri tome najnovije informacije dolaze na vrh stranice. Na internetu prevladavaju blog-ovi pojedinaca, a sadraj ustvari ocrtava osobnost autora i njegove okoline. Ispod samog teksta pojedinog bloga moe se nai i komentar od nekih itatelja.

Kako je dosta blogova posveeno svakodnevnom ivotu u kojoj pojedinac eli podijeliti svoja iskustva s okolinom, tako je i jagoda nala svoje mjesto na brojnim stranicama bloggera ne samo u svijetu, ve i u Lijepoj naoj.

Tako se mogu nai razliiti recepti s jagodama koje bloggeri preporuuju onima koji posjeuju njihove stranice (plavi-safir), ima tu i komentiranja kvalitete plodova koji se nude na tritu, a ponekad se nae i netko tko je ispriao svoje doivljaje s branja jagoda recimo u Njemakoj (Bugenvilija). Neki od blogera stavljaju i naziv svog bloga jagodu, tako recimo u Hrvatskoj moemo nai blog imena oda jagodi (jagodi.blog.hr).

Blogeri su stvarno nepredvidivi, pa se nemojte zauditi kada se ponekad jagoda zacrveni od srama, jer nije uvijek sve bajno s blogom kako bi se moglo zakljuiti iz gore navedenog teksta.

Dobro je napisao jedan hrvatski blogger (lebov) kako je najvei fenomen bloga to se od njega eli napraviti fenomen.

Fenomenalno je u svemu da sam piui ovaj tekst i sam otvorio blogJ (jagode).

Biti e nam drago ako ste shvatili to je blog, te kako e on ustvari svakim danom i u svakom pogledu imati sve vie i vie veze s jagodama.

O njima piemo na portalu jagode.org

Zadnji put obnovljeno ( Utorak, 26. Travanj 2005. u 20:05 )
< Prethodni   Slijedei >

Posljednje...
Najitanije...
Pretraivanje
Kratke Vijesti
Jagode kao afrodizijak

Najpoznatiji su afrodizijak meu voem. Nazivaju ih jo i voem ljubavi, a vrlo su primjerene kao lagani zavretak intimne veere, te uz ampanjac u udvarakim obredima. Pri tome uope nije vano kakav je njihov kemijski sastav i energetska tablica. Vana je njihova simbolina, erotska vrijednost i injenica da su najopojnije u ritalu meusobnoga uzajamnog hranjenja.

Vezano...
Aktualno
Zanimljivosti
Tono je...
Kalendar
Svibanj 2019
P U S P S N
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ovaj mjesec
spacer
 
Copyright © University of Zagreb, Faculty of Agriculture (2005)
All rights reserved
Ovaj site je izradjen pomou Mambo CMS